Cattery Malibella Cats
Siamees & Oosters Korthaar

In onze gedachte

Sandvretens Ninja
Ninja (OSH n 24)

24 november 2007 - 1 december 2014
Ninja was ons zelfstandige poes waar we jarenlang van genoten hebben met vooral apporteren. Dat kon ze als de beste en stoppen ho maar. Graag hadden we nog jaren van haar willen genieten maar onze tijd samen was ons niet gegund. We missen haar enorm maar denken aan de heerlijke momenten met haar.

Dag lieve Nini....

Malibella Cats Iza
Lila (OSH c 24)

2 oktober 2012 - 11 juni 2014
Onze lieve Lila hebben we in moeten slapen omdat we erachter kwamen dat ze een vergrootte verlamde slokdarm had. We hebben haar leven nog kunnen rekken met enkele maanden maar uiteindelijk was ze op. Ze was ons klein knuffelig maar ook zelfstandig Lilaatje en zullen haar enorm missen en nooit vergeten. Ze was ons klein engeltje!

 

Malibella Cats Bubbles
Bubbles (OSH b 24)

4 mei 2009 - 23 april 2013
Bubbie, wat missen we je. Zo onverwacht. Onze trouwe, extreem lieve en knuffelige bubsie. Met je geweldige oren. Veels te goed voor alles en iedereen. Je leeft voort in Funky en Faith, we zullen je nooit vergeten.

 

Malibella Cats Booster

4 mei 2009 - 30 juli 2009
Je eigen eigenwijze fratsen zijn je fataal geworden.
Uren konden we naar je kijken en om je lachen.
Je was zo'n heerlijk knulletje.
We missen je ........ Dag lief Boostertje ....


Bella

April 2006
In onze gedachte is onze eerste siamees Bella. Een geweldige lieve poes die wij uit het asiel hebben gehaald toen ze 8 jaar was. Bella was heel aanhankelijk,lief en altijd speels. Ze hield van apporteren, snoepjes en veel knuffelen. Bella was Mauds maatje, waar Maud was was Bella. Op 15 jarige leeftijd, en wel op 26 april 2006 om 16.00 uur, is Bellaatje vredig ingeslapen.